SuperSaaS-affiliates tjänar upp till $24 per klick

Affiliates tjänar pengar
Börja tjäna pengar nu
Det är gratis att delta

Hur funkar det?

  1. Skapa ett gratis SuperSaaS konto (om du inte redan har ett)
  2. Klicka på knappen ”Börja tjäna pengar nu” här ovan och acceptera villkoren
  3. Alternativet ”Affiliateinformation” kommer nu att vara synligt på höger sida i ditt kontos kontrollpanel
  4. Där hittar du din unika affiliate-URL som du kan använda för att skicka kunder till vår sajt
  5. Du börjar få pengar för varje abonnemang som startas av kunder som du dirigerat till oss
Affiliatepanel

På din affiliatesida får du en överblick över intjänade pengar och annan statistik. Där finns också en knapp för att begära utbetalning.

Hur beräknas förtjänster och hur får du dina pengar?

Omdirigera till vår sajt

Omdirigera till vår sajt

Du dirigerar kunder till vår sajt via en unik URL som du får av oss, så att vi kan identifiera vilka försäljningar som gjorts via dig. URL:en lämnar en kaka på besökares dator så att vi kan identifiera att de kommit via dig även om de lämnar webbplatsen och återkommer senare.

Affiliates tjänar pengar

Tjäna pengar

Du tjänar $2 per månad av oss för varje konto med betalt abonnemang till ordinarie pris, under upp till ett års tid. Så om en kund väljer att starta ett gratis konto utan abonnemang och sen startar ett betalt abonnemang två månader senare kommer du att tjäna 10 gånger $2 under ett år.

Spåra förtjänster

Spåra förtjänster

Håll koll på dina förtjänster via din affiliatesida med saldo och statistik. Ett nytt konto kan inte få affiliatebonus och återförsäljarrabatt samtidigt. Om ett konto kvalificerar för båda kommer återförsäljarrabatten att tillämpas.

Begär utbetalning

Begär utbetalning

Du kan när som helst välja att få ditt innestående saldo utbetalt via PayPal genom att klicka på ”Begär utbetalning”. Det kan hända att PayPal debiterar en liten avgift för att ta emot pengar. Alla betalningar beräknas i US-dollar.

Öka din förtjänst, marknadsför med banner

Hur vill du marknadsföra SuperSaaS? Här finns bilder du kan använda på dina webbplatser, men du är förstås också välkommen att ladda ner andra bilder från vår sajt för att skapa ditt eget marknadsföringsmaterial.