Om SuperSaaS

Berättelsen om SuperSaaS och människorna bakom
Jan M. Faber

Vi bygger anpassningsbar och prisvärd mjukvara för schemaläggning

Vi gillar att jämföra oss med IKEA: Väldesignade produkter som passar många människors behov och som kan säljas till lågt pris eftersom du själv sätter ihop dem. Vilket i sin tur leder till en bättre vardag dig och dina kunder.

Vi tillhandahåller funktioner som de flesta behöver. För att reducera komplexitet och kostnader, investerar vi inte i högt specialiserade funktioner som ett fåtal behöver.

Vårt högkvarter i Amsterdam genom tiderna…

SuperSaaS kontor 2007
2007
SuperSaaS kontor 2014
2014
SuperSaaS kontor 2021
2021
SuperSaaS kontor 2024
2024
SuperSaaS bokningsschema på laptop

Mjukvara som låter dig jobba på ditt sätt

Det vackra med nätbaserad mjukvara är att det utan fördröjning kan hjälpa dig med det du behöver göra. Det är toppen, men du behöver också se till att det anpassar sig till dina behov i stället för tvärt om. Du ska inte behöva begränsa ditt arbetssätt till alternativ som mjukvaran erbjuder. Du ska kunna anpassa varje detalj så att det passar dina behov. Det är precis vad vi vill tillhandahålla – mjukvara som hjälper dig jobba på ditt sätt.

Språk

Slutanvändarens gränssnitt finns på 34 språk. Support finns på följande språk:

Engelska Engelska Spanska Spanska Tyska Tyska Franska Franska Italienska Italienska Japanska Japanska Tjeckiska Tjeckiska Slovakiska Slovakiska Danska Danska Holländska Holländska Portugisiska Portugisiska
SuperSaaS kontor vid vattnet

Kontakta oss

Du kan använda kontaktformuläret eller följande uppgifter:

SuperSaaS B.V.
Strawinskylaan 6
1077 XZ Amsterdam
The Netherlands

E-post: