Support
Inställningshjälp

Inloggning via WordPress, Joomla! & Drupal: ”Single sign-on”

Kanske har du byggt din hemsida med hjälp av WordPress, Joomla! eller Drupal – tre populära webbpubliceringssystem (CMS). Om du kräver inloggning av dina användare, medlemmar eller kunder, kan du använda en av våra kostnadsfria plugins för att automatiskt logga in dem på ditt SuperSaaS-schema i samma svep. Detta är känt som ‘single sign-on’ (SSO).

Om du inte ber dina användare logga in på din egen hemsida, bör du följa de allmänna anvisningarna om hur du kan integrera ditt bokningssystem i din hemsida. Modulerna som erbjuds här kommer endast fungera när användaren redan är inloggad i ditt eget CMS. (Självklart kan du också låta användare logga in separat både på din hemsida för funktionerna du eventuellt erbjuder där och på ditt SuperSaaS-schema för att boka online hos dig, men om du använder dig av något av nämnda CMS-system finns funktionerna beskrivna på denna sida tillgängliga för dig och för dina användares bekvämlighet.)

Att ställa in inloggning i form av s.k. single sign-on

För instruktioner om hur du integrerar ditt SuperSaaS-schema i en hemsida baserad på WordPress, Joomla! eller Drupal, välj önskat system från listan här nedan. (Dessa avsnitt är på engelska. Använd bakåt-knappen i din webbläsare för att komma tillbaka hit till de svenska manualerna, eller bokmärk redan nu SuperSaaS supportsidor på svenska).

Om du använder ett annat system kan du prova att använda vår Användar-API för att skapa en single sign-on, eller fråga en webbutvecklare att hjälpa dig med det.